Liikuntaimpulsseista vinkkejä, haasteita ja kuukausikisoja

Olet täällä

Korona-aika on mullistanut SAKU ry:n opiskelijaliikunnan kevään. Monen odottamamme lajin turnauksen toteutuminen on jäänyt vain haaveeksi. Liike ja aktiivisuus eivät sen sijaan ole hävinneet mihinkään. Tartu uusiin tuotteisiimme, joilla lisätään aktiivisuutta ja liikettä ammattioppilaitoksissa! Taukovinkit, viikkohaasteet ja kuukausikisat löydät Liikuntaimpulssista.

Liikuntaimpulssit tarjoavat helppoja virikkeitä oppilaitosarjessa tai etäopinnoissa käyttöön napattavaksi. Liikuntaimpulssit lähetetään uutiskirjeinä, joita postitetaan  joka viikko koko kevään ajan. Jokaisessa Liikuntaimpulssissa on mukana taukovinkki ja viikkohaaste sekä kuukausikisan esittely.

Taukovinkki sopii opiskelun ja työtehtävien tauottamiseen missä vaan, eikä erillisiä välineitä vinkin toteuttamiseen tarvita. Monessa taukovinkissä esitetään toteuttamiseen kaksi vaihtoehtoa, joilla voi säätää liikkeen tehoa. Viikkohaasteessa haastetaan osallistujia testaamaan, mitä toistot saavat omassa tekemisessä aikaan. Luvassa on ainakin vetreyttä, tasapainoa ja voimaa lisääviä haasteita.

Pelaa Helmibingoa

Ensimmäinen kuukausikisa on jo julkaistu Instagramissa. Ohjeet Helmibingoon löytyvät SAKU ry:n Instatililtä @sakurynet. Kerää merkinnät ruudukkoosi vaikkapa lenkillä koirakaverin kanssa, vartin venyttelyllä, luontoretkellä ja kymmenen kyykkyhypyn taukojumpalla. Tavoitteena bingossa on kerätä suorituksilla vähintään viiden suora pystysuunnassa tai neljän suora vaakasuunnassa. Eikä mikään estä täyttämästä suorituksilla koko ruudukkoa!

Kisaan pääsee mukaan julkaisemalla bingon ja tägäämällä kuvan tägeillä #sakury ja #helmibingo Instassa. Voit myös julkaista kuvan Instastoorissa merkiten bingokuvan @sakury.net. Peliaikaa on helmikuun loppuun asti. Kaikkien Helmibingoon osallistuneiden kesken arvomme langattomat kuulokkeet.

Tilaa oma Liikuntaimpulssi

Haluatko sähköpostiisi oman Liikuntaimpulssin? Tilauksen voit tehdä SAKU ry:n nettisivuilta: www.sakury.net > vieritä sivun alalaitaan > Uutiskirjeet. Ensimmäinen taukovinkki ja viikkohaaste postitetaan kirjeen tilaajille ensi viikolla.