Liikkeelle.net-kampanja sopii kaikenlaisille liikkujille

Olet täällä

Liikkeelle.net-kampanjassa on saavutettu puoliväli. Liikuntaminuutteja kampanjaan on lähtenyt keräämään 51 tiimiä Rento-, Kunto- ja Kilpasarjoissa. Kaikissa sarjoissa liikuntaa kerätään 4-10 henkilön tiimeinä.

Liikkeelle.net-kampanjassa tiimit voivat asettaa tavoitteensa oman kuntotasonsa ja elämäntilanteensa huomioiden. Rento-, Kunto- tai Kilpasarjan valinta määrittää, miten tiimin jäsenet liikuntaansa seuraavat ja millaisin tavoittein siihen panostavat.

Rentosarjassa tavoitteena on kannustaa osallistujia liikkumaan vähintään aikuisen liikkumisen suosituksen mukaisesti. Liikunnasta pyritään saamaan tapa vapaa-ajalle ja tekemään arkisesta aktiivisuudesta jokapäiväinen valinta.

Tiimiläiset voivat seurata tavoitetteensa edistymistä liikuntaminuuteista täydentyvällä hymynaamalla. Hymyyn kääntyneet kasvot kertovat viikon kestävyysliikunnan sekä lihaskunnon ja liikehallinnan määrien täyttymisestä.

WinWinProffattaret tavoittelevat terveyden ylläpitoa

WinNovan Professorintiellä Rentosarjan tiimi WinWinProffattaret muodostuu viidestä opintohallinnon työntekijästä. Tiimi kerää liikuntaa pääosin pyöräilystä, kävelystä, koiran ulkoiluttamisesta sekä kuntosalilta.

-Liikkeelle-toiminnassa olemme mukana rennolla meiningillä ja pilke silmäkulmassa, koska olemme kaikki kuntoilijoina erilaisia. Osa meistä kuntoilee enemmän jo  entuudestaan ja toiset hakee alkusysäystä kuntoilun ottamiseksi osaksi päivittäistä toimintaa. Tavoitteena kuntoilussa on hyvä fiilis ja terveyden ylläpito sekä työperäisten niska-sun-muiden-jumien helpotus, kuvaa tiimin tavoitteitaTanja Setälä.

Tiimiesittely löytyy kokonaisuudessaan Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä. Ryhmä tarjoaa tiimiläisille paikan esittäytyä, kertoa liikkumisestaan ja haastaa myös muita tiimejä kertomaan, mitä kisassa tapahtuu. Tarinan kertominen kannattaa, sillä kaikkien ryhmässä esiteltyjen tiimien kesken arvomme 5.10.2020 100 euron lahjakortin, jota voitte hyödyntää esimerkiksi kampanjan päättymisen juhlistamiseen!

Sedun tiimit vahvoja Kunto- ja Kilpasarjassa

Kuntosarja on liikuntakampanjan sarjoista suosituin. Sarjassa liikuntaansa seuraa ja tallentaa 29 tiimiä. Kolmen kärjessä Kuntosarjassa liikkuvat SeduKullat, Stadin AO:n Kunto Kinkut ja Sampon Ohjukset. Kärkijoukkueena taivaltava viisijäseninen tiimi on kerännyt kahden viikon aikana liikuntaa 1804 minuuttia/käyttäjää kohden. Tiimissä suosituin laji on ollut pyöräily.

Kilpasarjassa kolmatta voittokiinnitystä kiertopalkintoon tavoittelee vahvasti Sedun Vauhtia Valmassa, jonka tiimiläiset ovat keränneet 2120 liikuntaminuuttia käyttäjää kohden. Myös Kilpasarjan kärkitiimiin voi tutustua lähemmin Facebookin Liikkeelle.net-ryhmässä.

Tiukimmin kiertopalkinnon jäämistä Seinäjoelle jarruttavat Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKEn Entiset aikuiset, jotka ovat tallentaneet minuutteja 1854 käyttäjää kohden. Kolmantena Kilpasarjassa kiihdyttää sedulainen tiimi Hermopinne.