Lähde liikkeelle liikunnan ja liikuttavien yhteyshenkilöiden koulutuspäiville!

Olet täällä

SAKU ry järjestää 20.-21. maaliskuuta Tampereella Liikunnan ja liikuttavien yhteyshenkilöiden koulutuspäivät. Päivien teemoina käsitellään muun muassa SAKU-toimintaa osana opintoja, uusia mahdollisuuksia liikunnan opetuksessa ja omaa jaksamista sekä tutustutaan lajeihin. 

Uusia mahdollisuuksia liikunnan opetuksessa esittelee Ammattiopisto Lappiasta Pekka Tiitinen. Puheenvuoro vie meidät tutustumaan Lappiassa käyttöönotettuun malliin, jossa työhyvinvointia tarkastellaan opiskelijoiden ja työyhteisöjen tarpeista käsin. Opettajuus Lappiassa on muuttunut rinnalla kulkemiseksi, jossa yhdessä opitaan ja kompastellaan. 

SAKU-toiminta osana opintoja -työpajassa työstetään malleja kisojen ja tapahtumien opintojen liittämiseen sekä arviointiin. Työpajassa vetovastuussa ovat SAKU ry:n liikunnan kehittämisryhmästä Terhi Lehtola JEDUsta ja Petra Sillanpää Omniasta. Ilpo Eloranta WinNovasta pureutuu puheenvuorossaan omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen sekä kertoo omasta elämäntapamuutoksestaan. 

Ilmoittaudu 12.3. mennessä

Koulutuspäiville tulee ilmoittautua viimeistään 12.3. mennessä. Katso linkistä koko ohjelma ja ilmoittaudu mukaan joko molempiin tai vain toiseen koulutuspäivään. Koulutuspäivien toteutuminen edellyttää minimissään kahtakymmentä osallistujaa. Koulutus on SAKU ry:n jäsenyhteisöjen henkilöstölle maksuton. Muilta osallistujilta veloitamme keskiviikolta 40 euroa ja torstailta 70 euroa.

Päivillä on tarjolla yhteyshenkilöille myös rautaisannos tietoa SAKU ry:n liikuntatoiminnasta sekä liikunnallisuuden upottamisesta opintoihin. Yhteyshenkilöiden lisäksi koulutuspäivät sopivat kaikille opintoihin liikkeen lisäämistä tavoitteleville, joten ota mukaan oppilaitoksestasi myös liikunnallistamisen suunnittelijoita ja toteuttajia!