Kuka on teidän Tositekijänne

Olet täällä

SAKU ry:n tapahtumien markkinoinnissa isossa roolissa ovat oppilaitoksen yhteyshenkilöt. Heidän kauttaan välittyvät viestit liikunta- ja kulttuuritapahtumista ja koulutuksista sekä materiaalit ja ideat paikalliseen toimintaan. Aktiiviset yhteyshenkilöt ovat SAKU-toiminnan sydän!

Näitä Tositekijöitä haluamme nostaa esille! Kerro meille, kuka on teidän Tositekijänne. Kuka kokoaa opiskelijat ja henkilöstön tapahtumiin liikkeelle? Kuka pistää omassa oppilaitoksessanne tapahtumat pyörimään? Ketä ilman moni asia vain jäisi toteutumatta? Tositekijöitä tulemme esittelemään säännöllisesti nettisivuillamme.

Ensimmäiset Tositekijät on jo valittu. Keudan Paula Raejärvi esiteltiin vuoden ensimmäisessä ACTION!-lehdessä. Paula on opiskelijoiden innostaja, valmis kokeilemaan uutta ja ollut mukana suunnittelemassa myös Ammattiosaajan työkykypassin sisältöjä. 

Hyvinvointityö on hyvässä nosteessa myös Sataedussa, josta esittelyssä on opinto-ohjaaja Johanna Rantalainen. Blogista voit lukea, miten hyvää fiilistä ja me-henkeä ammattiopistossa yhdessä rakennetaan.

Paulalle ja Johannalle halutaan nyt seuraa! Vinkkaa meille, kenet voisimme työstään huomioida!

Ketä haetaan?
SAKU ry:n yhteyshenkilöä tai muuta toiminnan puolestapuhujaa, joka innostaa ja kannustaa osallistumaan paikan päällä tai lähtemään mukaan tapahtumiin. Kerro viestissäsi muutamalla rivillä myös perustelu, miksi ehdottamasi henkilö on talonne Tositekijä. 

Kuka voi ilmoittaa?
Sinä, joka haluat huomioida oman työkaverisi, alaisesi, esimiehesi, opettajasi tai tapahtumissa tapaamasi kollegan tekemän työn positiivisella tavalla. Ilmoita osoitteeseen sari.mantila-savolainen@sakury.net, kenet meidän pitää ehdottomasti esitellä! Muista lisätä viestiin myös omat yhteystietosi mukaan. 

Koska?
Hyviä tyyppejä on aika muistaa koska tahansa!

Miksi?
Kiitos ja huomioiminen lämmittävät mieltä ja kannustavat jatkamaan hyvää työtä! Samalla saadaan myös hyviä ideoita, toimintamalleja ja ajatuksia jaettua!