Kipitä keväässä korkealle!

Olet täällä

Huhtikuun kuukausikisa meni uusiksi! Harkitsimme tähän ihan toista lajia, mutta kasvava auringon määrä houkutteli ulkona toteutettavaan kisaan. Haussa ovat nyt korkealta siintävät kuvat. Kipitä korkealle, ota kuva ja osallistu kisaan.

Auringonvalo houkuttelee ulos liikkumaan. Huhtikuun kuvakisassa kannustetaan kipittämään korkealle ja sieltä avautuvien maisemien kuvaamiseen ja jakamiseen. Kipitä lenkilläsi korkealle kukkulalle tai vaaran laelle, tehosta askeleitasi kipuamalla kuntoportaita ylös tai paljasta meille lähiympäristösi ainoa kivuttava pikku töppäre. Kuvaa meille ihastuksen huokailua aiheuttava tai tavoitteitasi kuvaava lenkkimaisema.

Kipitä korkealle -kisan suorituksesi on jo melkein valmis. Ota vielä valokuva tai video tekemisestäsi ja lähetä se WhatsAppilla SAKU ry:n kisanumeroon p. 041 730 9444. Kirjoita viestiin mukaan nimesi (ja nimimerkkisi, jos et mahdollisen julkaisun yhteydessä halua nimeäsi esille) ja oppilaitoksesi. Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvomme kaiuttimen.

SAKU ry pidättää oikeuden julkaista kuvia ja videoita tekijä mainiten ACTION!-tiedotuslehdessä sekä seuraavissa kanavissa: Facebook, Instagram, YouTube ja SAKU ry:n nettisivut. Julkaistujen kuvien yhteydessä voimme toivomuksesta käyttää myös nimimerkkiä.

Kuva: Mahnalan harju/ Sari Mantila-Savolainen