Juhlavuoden liikuntakampanjassa askelletaan jälleen

Olet täällä

Henkilöstön Liikkeelle.net-kampanja sai alkunsa kymmenen vuotta sitten Marssi Marsiin -kampanjalla. Kymppisynttäreiden kunniaksi palaamme ensimmäisen kampanjan lajiin eli askellukseen. Nyt on aika laittaa työyhteisössä jälleen tiimejä kasaan ja lisätä yhdessä hyvinvointia!

Ammatillisen koulutuksen henkilöstön omassa liikuntakampanjassa askeleita kerätään 4-10 henkilön tiimeinä Rento-, Kunto- ja Kilpasarjoissa 9.9.-20.10. välisenä aikana. Rentosarjassa tiimiläiset keräävät kymppilenkkejä, joilla tarkoitetaan tehokasta askellusta kymmenen minuutin ajan. Kymppilenkkien määrää kasvatetaan kampanjan edetessä vähitellen.

Kuntosarjassa kerätään kaikki päivittäiset askeleet talteen. Tiimiläisen päivittäinen tavoite täyttyy, kun askelia tulee  8 500 päivässä. Myös Kilpasarjassa kerätään kaikki askeleet talteen. Kilpasarjalaisen tavoite täyttyy, kun askeleita kertyy 12 000 askelta päivässä. Tiimien suorituksia mitataan Kunto- ja Kilpasarjoissa keskiarvoina ja prosentteina, joten erikokoiset tiimit ovat vertailukelpoisia keskenään.

Yhdessä liikkumisen tueksi on koottu myös kolme rentoa retrohaastetta. Kootkaa tiiminne yhteen ja askeleita lisää bongauskävelyllä, rappusrallissa tai tosielämän tähtien toteuttamissa liikuntahaasteissa. Mitä enemmän saatte mukaan oppilaitoksenne muuta väkeä, sitä paremmassa asemassa retrohaasteiden toteuttamisessa olette. Pitäkää yhdessä liikuttavaa ja rentoa ilmettä yllä!

Ahkerat askeltajat palkitaan

Rentosarjassa arvotaan kaikkien vähintään viitenä viikkona tiimitavoitteen saavuttaneiden tiimien kesken palkintoja. Kunto- ja Kilpasarjoissa palkitaan kolme eniten askeleita kerännyttä tiimiä sekä sarjojen voittajatiimit komeilla kiertopalkinnoilla.

Liikkeelle ny! Tutustu keskiviikkona 4. syyskuuta avautuviin kampanjasivuihin ja liity askeltajien joukkoon mukaan! Jos olet tulossa mukaan Syyskisoihin, niin poikkea testaamassa, mistä kymppilenkissä on kysymys. Syyskisojen kymppilenkkeilijöille grillaamme kuumat kisamakkarat.

Muista ottaa meille myös tiimivalokuva, joka nostetaan esille niin kampanjasivuilla kuin marraskuussa järjestettävien Hyvinvointipäivien kuvagalleriassa. Yleisön valitseman suosikkikuvan tiimi palkitaan pienillä yllätyksillä!