Jokainen pallo ratkaisi henkilöstön lentopallossa

Olet täällä

Viikonloppuna Vierumäellä pelattiin SAKU ry:n mestaruuksista tapahtumassa, jossa oli mukana 22 koulutuksen järjestäjää ja 31 joukkuetta. Kahden päivän aikana pelattiin liki sata ottelua. Sakulaisten lisäksi samassa turnauksessa miteltiin myös Koululiikuntaliiton mestaruudesta.

Turnauksen ominaispiirteenä voisi mainita A-sarjojen kärjen tasaisuuden. Keski-Pohjanmaan naiset olivat omassa sarjassaan voittamattomia ja veivät mestaruuden puhtaalla pelillä. Mutta muuten sekä miesten että naisten A-sarjoissa mitalien värejä ratkottiin todella pienillä marginaaleilla.

Miesten A-sarjassa kolme parasta päätyivät kaikki 8 pisteeseen. Tredu jännitti katsomosta oman mitalinsa väriä viimeisessä pelissä, jossa Lappia ja Gradia ottivat mittaa toisistaan. Lappia nousi mestariksi hävittyään ensin ensimmäisen erän Gradialle. Toinen ja kolmas erä kuitenkin Lappiaan ja samalla mestaruus. Gradia oli sarjan toiseksi paras ja Tredu sai kotiin vietäväksi pronssia.

Naisten A-sarjassa hopea ja pronssi ratkesivat kahden voitetun pallon erolla. Savon ammattiopistolla ja Oulun seudun ammattiopistolla oli molemmilla neljä voittoa ja kaksi tappiota. Voitettujen ja hävittyjen erien saldo oli niin ikään molemmilla +4. Niinpä ero piti kaivaa voitettujen ja hävittyjen pallojen erotuksesta. Sen Savo voitti kahden pallon erolla 55-53. Jokainen pallo siis todellakin merkitsee!

Tämän vuoden turnauksessa uutuutena kokeiltiin hierontapalvelua. Pajulahden urheiluopiston opiskelijoiden hierontapisteellä oli molempina päivinä asiakkaita tasaiseen tahtiin, joten opiskelijat saivat hyvää harjoitusta ja pelurit jäsenensä mahdollisimman vetreään kuntoon. Onnistunut kokeilu, joten jatkoa varmaan seuraa!

KATSO TURNAUKSEN KUVAGALLERIA