Ihmiset ihanasti messissä

Olet täällä

Stadin ammattiopiston Miina-Mariia Palomaasta tuli ensimmäinen rapsarjan naisvoittaja SAKUstars-kisoissa Kokkolassa. Tuomareina toimineet Lyömättömät Miina-Mariia hurmasi valmiilla lavaesiintymisellä sekä omilla sanoituksillaan. Biisien kuvattiin olevan valmista radiokamaa.

Miina-Mariia Palomaan musiikki on ottanut omakseen lapsesta alkaen, kun taustalta löytyy musikaalinen suku. Ala-asteella Miina-Mariia aloitti tanssilla, yläasteella syntyi jo omia biisejä ja innostus rappiin. 

-Stadin räppäreitä on ollut apuna, kun olen alkanut tekemään omaa musiikkia. Walde Arthur on miksannut biisini, biitit on YouTubesta ja biiseissä on omat sanoitukseni. 

-Mun musiikkia löytyy YouTube-kanavalta McMP. Yhteisiä biisejä olen tehnyt myös kihlattuni kanssa.

Sanoitukset omasta elämästä

Kokkolan kisoissa esiintymistä Miina-Mariia Palomaa kuvaa hyväksi kokemukseksi. Kun lavalle asti pääsi, niin jännitys katosi.

-Oli tosi hyvä fiilis esiintyä, kun kaikki lähtivät messiin. On mahtavaa, kun huomaa, että ihmiset ovat messissä ja tykkäävät. Siitä tulee omaan esiintymiseen lisäpoweria. 

Miina-Mariia haluaa kannustaa kaikkia tavoittelemaan unelmiaan. Musiikki on yksi hyvä keino tuoda ajatuksia esille.

-Musiikki on auttanut tosi paljon eteenpäin elämässä. Se merkitsee keinoa ilmaista itseäni, asioita omasta elämästä ja elämäntapahtumista. Sanoituksissa voi tuoda esille asioita, jotka ovat mielestäni väärin tai oikein. Musiikilla olen selvinnyt alamäistä ylöspäin.