Hyvinvoinnin rakentaja on Rebecka Virtanen Saskystä

Olet täällä

Vuoden 2018 Hyvinvoinnin rakentajaksi on valittu Rebecka Virtanen SASKYn koulutuskuntayhtymästä. Rebecka on tuotteen suunnittelun ja valmistuksen koulutusohjelmasta, kultasepänalalta valmistunut artesaani, joka täydentää osaamistaan kaivertajan opinnoilla Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa. Rebeckalla on taito saada opiskelijat innostumaan toimintaan mukaan. Asuntolassa hän huolehtii, että kaikki saavat tiedot talon tapahtumista ja kerää joukot mukaan, vaikka ovien kautta kolkuttaen.

Myönteinen asenne on tarttunut koko asuntolan väkeen. Opiskelijat ovat innostuneita kokeilemaan uutta. Vaihtokauppaakin on tehty, kun tytöt lähtivät treenaamaan kuntosalille, niin pojat lähtivät vastavuoroisesti testaamaan Multimix-yksintanssituntia. Asuntolan väki kuvaa Rebeckaa aktiiviseksi, kannustavaksi, oikealla tavalla sosiaaliseksi sekä kaikkien kanssa toimeen tulevaksi. 

Hyvinvoinnin rakentaja -palkinto myönnetään Hyvinvointivirtaa-viikolla, viikolla 40, kuudetta kertaa. Rebecka Virtanen on ensimmäinen opiskelija, jolle palkinto on myönnetty. 

SAKU ry valitsee vuosittain ammatillisen koulutuksen Hyvinvoinnin rakentajan, joka on oppilaitoksessaan innokas hyvinvoinnin puolestapuhuja, hyvinvointia lisänneen hankkeen toteuttaja tai muut huomioiva ja toiminnallaan mukaansa tempaava henkilö. Hyvinvoinnin rakentaja voi löytyä niin henkilöstöstä kuin opiskelijoista.