Hyvinvoinnin rakentaja on Markku Forsell Kpedusta

Olet täällä

SAKU ry valitsee vuosittain ammatillisen koulutuksen Hyvinvoinnin rakentajan, joka on oppilaitoksessaan innokas hyvinvoinnin puolestapuhuja, hyvinvointia lisänneen hankkeen toteuttaja tai muut huomioiva ja toiminnallaan mukaansa tempaava henkilö. Hyvinvoinnin rakentaja voi löytyä niin henkilöstöstä kuin opiskelijoista. 

Markku Forsell on innostaja ja rinnalla kulkija

Vuoden 2017 Hyvinvoinnin rakentajaksi on valittu Markku Forsell Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymästä. Forsell on erityisopettaja, joka on vetänyt ESR-hanketta ja pienryhmiä erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille. Vaikka opiskelijat ovat jo valmistuneet, niin yhteydenpito nuorten kanssa on jatkunut. Ilman Forsellin sydämellistä välittämistä näiden opiskelijoiden opinnot olisivat olleet vaarassa keskeytyä. 

Forsell on innostaja, joka saa opiskelijat mukaan. Hän on vuosia kuljettanut opiskelijoita SAKU ry:n erilaisiin kilpailuihin niin kulttuurin kuin urheilun saralla. Hän innostaa mukaan niitäkin opiskelijoita, jotka perinteisesti eivät osallistuisi. Hyvänä esimerkkinä toimii LVI-alan opiskelijoiden kuoro Rööri Roopet, joka palkittiin SAKUstars-kilpailuissa kunniamaininnalla. Forsell on työssään ystävälllinen, sydämellinen ja kanssakulkijoistaan välittävä.