Hymy huulilla lentopalloa

Olet täällä

SAKU ry:n lentopalloturnaus on varma kevään merkki, jonka hyvää menoa ei edes huhtikuinen räntäsade voi estää. Tämän kevään turnaukseen osallistui 38 joukkuetta yhteensä 25 koulutuksen järjestäjän oppilaitoksista. Viikonlopun aikana tahkottiin 110 matsia ja aika moni tietenkin niin sanotusti pitkän kaavan mukaan. Hyvä niin, jännittävät ja tasaiset pelit ovat turnauksen suola.

Mitaleista pelattiin viidessä eri sarjassa, ja kirkkaimmat mitalit lähtivät turnauksen päätteeksi mukavasti eri ilmansuuntiin. Naisten A-sarjan voittoon pelasi Keuda. Miesten A-sarjan kovin oli Ammattiopisto Lappia ja B-sarjan ykkönen Jedu. Ikäluokkamestaruudet menivät yli viisikymppisissä miehissä Esedulle ja 58-sarjassa Ammattiopisto Luoville, jonka pelaajat itse asiassa tulivat eri yksiköistä Helsingistä Ouluun.

Turnaus oli jälleen kerran erittäin hyvähenkinen. Kaveria ja tuomareita kehuttiin ja hymy oli huulilla, tuli voitto tai tappio. Turnaustunnelmiin voi palata esimerkiksi Facebookissa SAKU ry:n kisat -nimisessä ryhmässä, jossa on runsaasti kuvia, videopätkiä ja muita kisafiiliksiä. Liity ryhmään mukaan, niin olet aina ajan tasalla SAKU ry:n henkilöstötoiminnasta!

TULOKSET

LAUANTAIN KUVAGALLERIA

SUNNUNTAIN KUVAGALLERIA