Haku Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmään on avoinna

Olet täällä

SAKU ry:ssä on tänä vuonna aloittanut Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmä, jonka tavoitteena on saada opiskelijoiden ääni entistä paremmin kuuluville SAKU ry:n järjestämässä opiskelijoiden liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointitoiminnassa. Nykyistä ryhmää täydennetään kahdeksalla opiskelijalla tammikuussa 2021. Haku ryhmään on nyt avoinna.

SAKU ry:n Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmä ideoi ja kehittää kulttuurin, liikunnan ja hyvinvoinnin edistämistä SAKU ry:n opiskelijatoiminnassa sekä antaa palautetta opiskelijatoiminnan tarjonnasta. Kehittämisryhmä valitsee myös keskuudestaan opiskelijaedustajan SAKU ry:n hallitukseen vuodeksi kerrallaan.

Etsimme toimintaan opiskelijoita, joilla on omakohtaista kokemusta (ensimmäisen vuoden opiskelijoilla riittää aie osallistua) SAKU ry:n opiskelijatoimintaan osallistumisesta. Opiskelijat valitaan mukaan kahden vuoden periodiksi siten, että osa ryhmän jäsenistä on aina jääviä ja osa uusia jäseniä. Jatkuvuutta pyrimme varmistamaan myös valitsemalla mukaan sekä ensimmäisen että toisen vuoden opiskelijoita.

Kehittämisryhmä kokoontuu vuosittain kaksi kertaa sovitusti joko omissa tapaamisissaan tai opiskelijatapahtumien yhteydessä. Opiskelijoille ei makseta erillistä palkkiota, mutta tapaamisten yhteyteen suunnitellaan ryhmälle myös mukavaa yhteistä tekemistä. SAKU ry vastaa opiskelijoille tapaamiseen liittyvistä matkakuluista (julkisia liikennevälineitä hyödyntäen) sekä tapaamisen ohjelmasta aiheutuneista kuluista. Oppilaitoksella on mahdollisuus liittää Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmään osallistuminen osaksi opiskelijan opintoja.

Laita hakemus tulemaan

Haluatko vaikuttaa SAKU ry:n järjestämään opiskelijatoimintaan? Tai jos olet henkilöstön jäsen, niin onko sinulla ryhmään sopiva ehdokas mielessä? Kummassakin tapauksessa laita hakemuksesi meille matkaan mahdollisimman pian! Hakulomakkeiden tulee olla perillä 24. tammikuuta mennessä.

Opiskelijan hakulomake
Lomake henkilöstön asettamalle ehdokkaalle

Päivitetty 21.1.2021