Hae stipendiä SAKU-toiminnassa kunnostautuneelle opiskelijalle

Olet täällä

SAKU ry:n juhlavuosirahastosta voi hakea stipendiä SAKU-toimintaan osallistuneelle opiskelijalle. Stipendien myöntämisessä arvostetaan opiskelijan omaa aktiivisuutta ja toisten mukaan osallistamista.

SAKU ry:n juhlavuosirahaston stipendihaku on avoinna vielä hetken aikaa. Kuluneen lukuvuoden stipendien haussa huomioidaan mukaan hakemukset, jotka ovat saapuneet perille 28.4.2023 mennessä.

Stipendihaussa mukana olevan opiskelijan tulee olla osallistunut johonkin SAKU-toimintaan kuten esimerkiksi SAKUstars-kulttuurikilpailuihin, liikunnan kilpailutoimintaan, liikuntakampanjaan, tutorkoulutuksiin tai Ammattiosaajan työkykypassin suorittamiseen. Hakijalta edellytetään myös aktiivista osallistumista ja/tai muiden innostamista sekä opintojen hoitamista.

Stipendihaussa käytetään sähköistä hakua, joka on auki läpi vuoden.Hakemukset käsitellään ja stipendit myönnetään vuosittain toukokuussa. Hakemuksen täyttäjänä voi toimia henkilöstön edustaja, jolla on koulutuksen järjestäjän valtuutus hakea stipendiä. Opiskelija ei voi toimia stipendin hakijana.

Siirry hakulomakkeelle