Ansiomerkkejä Seduun ja Keudaan

Olet täällä

SAKU ry:n hallitus on myöntänyt järjestön kultaisen ansiomerkin Matti Yli-Lahdelle, joka toimii tällä hetkellä Seinäjoen koulutuskuntayhtymässä teknisenä johtajana.    

Matti on tehnyt pitkän uran ammatillisen koulutuksen parissa. Lähes 30 vuoden aikana hän on toiminut rehtorina, apulaisjohtajana, koulutusjohtajana ja toimialajohtajana. SAKU ry:n toiminnassa Matti Yli-Lahti on ollut mukana niin ikään useassa roolissa: hallituksen varajäsenä ja jäsenenä sekä SAKU ry:n Tuki-Säätiön aiemmin omistaman Koulutuskeskus Kuerkievarin kehittämisryhmän jäsenenä ja puheenjohtajana.

Kiitos Matti hyvästä ja sitoutuneesta yhteistyöstä ja onnittelut ansiomerkistä!

SAKUstars-projektipäällikkö yllätettiin ansiomerkillä

SAKUstars-kilpailujen yhteydessä ansiomerkillä päästiin yllättämään SAKUstars 2022 -kilpailujen projektipäällikkö Janne Jousiaho.

Janne on toiminut SAKU ry:n opiskelijoiden kulttuuritoiminnan kehittämisryhmä TUKIstarsissa vuodesta 2015 alkaen. Keudan kilpailutoiminnan koordinoinnista vastaavana henkilönä hän on koordinoinut Keudan opiskelijoiden osallistumista sekä SAKU ry:n liikuntakilpailuihin että SAKUstarsiin.

SAKUstars-kulttuurikilpailuita Janne on ollut järjestämässä kahdesti: vuonna 2012 tanssisarjojen lajivastaavana ja nyt vuonna 2022 projektipäällikkönä.

Kiitos Janne upeista kisoista ja isosta panoksestasi opiskelijoiden kulttuuri- ja liikuntatoiminnan järjestämiseen ja kehittämiseen!

 

Avaa tästä linkistä lista kaikista SAKU ry:n ansiomerkkien ja muiden huomionosoitusten saajista