Ammattiopisto Tavastian Eini Järvi valittiin hallituksen opiskelijaedustajaksi

Olet täällä

Opiskelijat pääsevät sanomaan oman sanansa SAKU ry:n toiminnan kehittämiseen opiskelijaparlamentissa, joka kokoontuu vuosittain SAKUstars-kilpailujen yhteydessä. Tämän kevään parlamentissa oli edustajat 18 koulutuksen järjestäjän oppilaitoksista.

Opiskelijaparlamentin kokouksessa käytiin läpi SAKU ry:n toimintaa palautteiden ja kehittämisideoiden merkeissä. Keskustelua herätti eniten se, että opiskelijakuntia voisi hyödyntää aiempaa enemmän SAKU-tiedotuksessa.

Ryhmäideoinnin avulla kerättiin ehdotuksia Ammattiosaajan liikuntavuoden lajeiksi ja SAKU ry:n työn alla olevaa yhdenvertaisuussuunnitelmaa käsiteltiin myös. Opiskelijat pääsivät miettimään, millaisia esteitä SAKU ry:n toimintaan osallistumisessa voi olla ja miten nuo esteet olisivat purettavissa. Aihe kiinnosti selvästi opiskelijoita ja kun annettu työskentelyaika ei meinannut riittää, sitä pyydettiin lisää. Hienoa!

Kokouksen viimeisenä asiana valittiin opiskelijaedustajat SAKU ry:n hallitukseen ensi lukuvuodeksi. Kaikkiaan viisi osaavaa opiskelijaa oli pestistä kiinnostunut. Äänestyksen jälkeen varsinaiseksi edustajaksi tuli valittua Eini Järvi Ammattiopisto Tavastiasta (pikkukuvassa vasemmalla) ja arvonnan jälkeen varaedustajaksi pääsi Antti Tamminen Bovallius-ammattiopistosta. (otsikkokuvassa vasemmalla) Onnittelut ja kiitokset aktiivisuudesta!