Toimintaa tutoreille

Olet täällä

 

Hyödyntäkää tutoreiden kanssa valmiita toimintaideoita tai lähtekää mukaan Amistamoon tapaamaan muita tutoreita ja starttaamaan tutortoiminnan vuosi vauhdilla käyntiin. 

Amistamo -liikkuvia ideoita

Amistamo on ryhmäyttämiseen keskittyvä liikunnallinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on tuottaa uusia ideoita oppilaitosten tutor- ja opiskelijakuntatoimintaan sekä tarjota valmiita toimintamalleja opiskelijoiden ryhmäyttämispäiviin, liikuntapäiviin ja harrastetoimintaan. 

Lue lisää

Amistamo -tapahtumien ideat käyttöön

Amistamo tapahtumassa kierretään tapahtumarasteja, joiden tarkoitus on antaa konkreettisia vinkkejä ja ideoita oppilaitosten tutortoimintaan. Nämä ideat kerätään aina tapahtuman jälkeen kaikkien hyödynnettäväksi.  Rastit liittyvät mm. yhteishengen luomiseen, tutustumiseen, yhdessä liikkumiseen tai omien taitojen kartuttamiseen. 

Ota Amistamo ideat käyttöön:

Amistamo 2019, Kpedu
Amistamo 2022, Spesia
Amistamo 2022, FAI
Amistamo 2023, Live

Hyvinvointivirtaa-viikko

Hyvinvointivirtaa-viikko nostaa terveyteen, turvallisuuteen ja viihtyvyyteen liittyviä teemoja viikolla 40 toiminnallisella tavalla esille. Sisältöjen rakentamisessa yhteistyössä mukana ovat oppilaitoksen henkilöstö, tutorit, opiskelijakunta, opiskelijat eri ammattialoilta sekä yhteistyökumppanit. 

Lue lisää

Ammattiosaajan liikuntavuoden lajit

Ammattiosaajan liikuntavuosi on kokonaisuus, jolla halutaan saada opiskelijat eri lajien avulla liikkeelle läpi lukuvuoden. Liikuntavuoden lajien ohjeet ja toteutus on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman helpoksi, jotta lajien toteuttaminen liikuntatunneilla, asuntola- ja harrastustoiminnassa olisi vaivatonta. Katso ohjeet alla olevan linkin kautta. Lajeina mm. riipunta, frisbeegolf, amisrata ja SAKU-kätköily. 

Lue lisää

Tansanialainen jalkapallo

Kyseessä on rento harrasteliikuntatapahtuma, jossa pelataan ”sisäfutista” sekajoukkuein ja itse tehdyllä pallolla. Varaa pallon tekoon villasukka, sanomalehteä, muovipussi, narua ja askartelun jaloa taitoa!

Tansanialaisen jalkapallon teko-ohje

Säännöt oman turnauksen järjestämistä varten

Päivitetty 25.1.2024