Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmä

Olet täällä

Veera Kortesniemi toimii opiskelijaedustajana

Kevään 2017 Opiskelijaparlamentissa SAKU ry:n hallitukseen varaedustajaksi valittu Veera Kortesniemi on nimetty hallituksen varsinaiseksi opiskelijaedustajaksi. Sataedussa sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa opiskeleva Kortesniemi ottaa innostunein mielin tehtävän vastaan. 

SAKU ry:n Opiskelijaparlamentin esityksestä opiskelijajäsen on valittu hallitukseen mukaan jo viitenä vuotena. Sataedun Veera Kortesniemi nimettiin viime kevään Opiskelijaparlamentissa hallitukseen varaedustajaksi. Nyt varsinaiseksi edustajaksi nouseva Kortesniemi jatkaa tehtävässä lukuvuoden 2018-2019 loppuun.

-Uskon, että hallituksessa on mahdollisuus vaikuttaa moniin opiskelijoita koskeviin asioihin. Koen, että monet niistä, jotka pääsisivät vaikuttamaan opiskelijoiden asioihin, eivät vaikuta ihan kunnolla. Haluan opiskelijoille mahdollisimman hyvät oltavat ja kehittää niihin vaikuttavia asioita. Tuoda opiskelijanäkökulmaa esille, Veera Kortesniemi tiivistää tavoitteitaan.

Tietoa eteenpäin

Tiedonkulku mahdollisuuksista ja tapahtumista on isoissa oppilaitoksissa haaste. Kortesniemi kaipaakin opiskelijoiden yhteisistä tapahtumista enemmän tietoa näkyville.

-Opiskelijoiden yhteiset asiat ovat tosi positiivinen asia. Tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden nähdä ja tutustua muihinkin kuin oman oppilaitoksen opiskelijoihin. 

SAKU ry:n hallitus saa mahdollisimman aktiivisen, puheliaan ja innostuneen edustajan. Paikan avautuminen oli tosi kiva juttu. Innokkaana olen lähdössä mukaan ja pyrin tehtävässä antamaan kaikkeni, lupaa Veera Kortesniemi.

Kortesniemi pääsee tehtävässään aitiopaikalle vaikuttamaan opiskelijaparlamenttitoiminnan kehittämiseen. Yhden ison kokoontumisen sijaan tavoitteena on valita pienempi, mutta useammin kokoontuva ryhmä edistämään SAKU ry:n opiskelijatoimintaa. 

Opiskelijatoiminnan kehittämisryhmä kokoontuu tällä hetkellä kutsusta ja varsinainen kehittämisryhmäläisten haku tehdään syksyllä 2019. Tavoitteena on saada mukaan SAKU-toimintaan joko liikunnan ja kulttuurin tapahtumiin tai tutortoimintaan osallistuneita opiskelijoita.

Kuva: Sataedun kuva-arkisto

Päivitetty 21.5.2019