Lööppikisa

Olet täällä


#Amistekeehyvää! Kisataan hyvällä!

Osallistu Hyvinvointivirtaa-viikon kisaan

Hyvinvointivirtaa-viikon #Amistekeehyvää-toimintamallissa pistetään amisten osaaminen liikkeelle hyvää tuottavilla pop up -tempauksilla. Kasatkaa oma tiiminne ja valitkaa kohde, jossa käytte toteuttamassa hyvää mieltä ja yhteistä iloa tuottava sekä apua tarjoava parin tunnin tempauksenne. Parhaimmillaan hyvän tekeminen lisää sekä huomionsaajien että -antajien hyvinvointia!

Jakakaa tekeminen ja tunnelmat kuvien kera SAKU ry:n Facebook-sivuilla. Kertokaa tekstissä myös, mistä ja minkä alan opiskelijat olivat tempausta toteuttamassa. Nostetaan yhdessä hyvän tekeminen esille! Tai lähetä tiedot ja kuvat yhteystietojen kera sähköpostilla osoitteeseen sakury@sakury.net.

Eniten Facebook-tykkäyksiä lokakuun aikana keränneen tempauksen toteuttanut opiskelijatiimi palkitaan 300 euron stipendillä. SAKU ry:n viestinnän kehittämisryhmä palkitsee sykähdyttävimmän toteutuksen 300 euron stipendillä. Tägää raportit niin Facebookissa kuin Instassa #amistekeehyvää. Olisiko tässä myös paikka koulutuksen järjestäjälle palkita stipendillä oppilaitoksen oma aktiivinen opiskelijaryhmä hyvästä työstä?

Osallistu #amistekeehyvaa tempauksen toteuttamiseen

Ja vaikka ette haluaisi teemaviikon kisaosallistumista raportoida, niin muistakaa ilmoittautua mukaan tempauksen toteuttajaksi, jotta saataisiin tehdyt hyvät työt näkyville!