#Amistekeehyvää! Kisataan hyvällä!

Olet täällä

Osallistu Hyvinvointivirtaa-viikon kisaan

Hyvinvointivirtaa-viikon #Amistekeehyvää-toimintamallissa pistetään amisten osaaminen liikkeelle hyvää tuottavilla pop up -tempauksilla omassa oppilaitoksessa tai sen lähiympäristössä. Kasatkaa oma tiiminne ja valitkaa kohde, jossa käytte toteuttamassa hyvää mieltä ja yhteistä iloa tuottava sekä apua tarjoava parin tunnin tempauksenne. Parhaimmillaan hyvän tekeminen lisää sekä huomionsaajien että -antajien hyvinvointia!

Jakakaa tekeminen ja tunnelmat kuvien kera SAKU ry:n Facebook-sivuilla. Kertokaa tekstissä myös, mistä ja minkä alan opiskelijat olivat tempausta toteuttamassa. Nostetaan yhdessä hyvän tekeminen esille! Tai lähetä tiedot ja kuvat yhteystietojen kera sähköpostilla julkaistavaksi osoitteeseen sakury@sakury.net.

Raporttiinsa eniten Facebook-tykkäyksiä lokakuun aikana keränneen tempauksen toteuttanut opiskelijatiimi palkitaan 300 euron stipendillä. SAKU ry:n viestinnän kehittämisryhmä palkitsee raportoiduista sykähdyttävimmän toteutuksen 300 euron stipendillä. Lisäksi arvomme kaikkien tempauksensa julkistaneiden osallistujatiimien kesken kaksi 100 euron lahjakorttia. Tägää raportit niin Facebookissa kuin Instassa #amistekeehyvää. Olisiko tässä myös paikka koulutuksen järjestäjälle palkita stipendillä oppilaitoksen oma aktiivinen opiskelijaryhmä hyvästä työstä?

Ja vaikka ette haluaisi teemaviikon kisaosallistumista raportoida, niin muistakaa ilmoittautua mukaan tempauksen toteuttajaksi, jotta saataisiin kaikki toteutuneet hyvät työt näkyville! 

Lue viime syksyn tempauksista tästä.

Päivitetty 19.4.2021