#Amistekeehyvää! Kisataan hyvällä!

Olet täällä

Hyvinvointivirtaa-viikon 2020 kisa on päättynyt. Kiitos kaikille #Amistekeehyvää-tempauksia toteuttaneille. Tempauksia jatketaan syksyllä 2021 viikolla 40!

Osallistu Hyvinvointivirtaa-viikon kisaan

Hyvinvointivirtaa-viikon #Amistekeehyvää-toimintamallissa pistetään amisten osaaminen liikkeelle hyvää tuottavilla pop up -tempauksilla. Kasatkaa oma tiiminne ja valitkaa kohde, jossa käytte toteuttamassa hyvää mieltä ja yhteistä iloa tuottava sekä apua tarjoava parin tunnin tempauksenne. Parhaimmillaan hyvän tekeminen lisää sekä huomionsaajien että -antajien hyvinvointia!

Jakakaa tekeminen ja tunnelmat kuvien kera SAKU ry:n Facebook-sivuilla. Kertokaa tekstissä myös, mistä ja minkä alan opiskelijat olivat tempausta toteuttamassa. Nostetaan yhdessä hyvän tekeminen esille! Tai lähetä tiedot ja kuvat yhteystietojen kera sähköpostilla julkaistavaksi osoitteeseen sakury@sakury.net.

Eniten Facebook-tykkäyksiä lokakuun aikana keränneen tempauksen toteuttanut opiskelijatiimi palkitaan 300 euron stipendillä. SAKU ry:n viestinnän kehittämisryhmä palkitsee sykähdyttävimmän toteutuksen 300 euron stipendillä. Tägää raportit niin Facebookissa kuin Instassa #amistekeehyvää. Olisiko tässä myös paikka koulutuksen järjestäjälle palkita stipendillä oppilaitoksen oma aktiivinen opiskelijaryhmä hyvästä työstä?

Ja vaikka ette haluaisi teemaviikon kisaosallistumista raportoida, niin muistakaa ilmoittautua mukaan tempauksen toteuttajaksi, jotta saataisiin tehdyt hyvät työt näkyville!