Liikuntahaaste

Olet täällä

Liikuntahaaste

Liikuntahaaste alkaa huhtikuun alussa ja kestää neljä viikkoa. Kasatkaa tiimejä, lähtekää mukaan ja tsempatkaa toisianne! Liikuntahaaste toteutetaan verkkoalustalla, jonka liikuntapäiväkirjaan opiskelijat pääsevät merkkaamaan liikuntasuorituksiaan 1-20 hengen tiimeissä. Tiimissä saa olla mukana kaksi osallistujaa henkilöstöstä. Yksi ryhmän jäsen luo sivustolle tiimin, johon muut osallistujat liittyvät.

Liikuntasuoritusten lisäksi alustalle merkitään vihreitä tekoja, joita ovat esimerkiksi kävelemisen valinta bussin sijaan tai roskan kerääminen maasta. Viikkotavoitteena on 3,5 tuntia liikuntaa ja neljä vihreää tekoa. Liikuntaminuuteista kilpaillaan ammatillisten oppilaitosten tiimien välillä.

Alusta on helppokäyttöinen myös mobiilisti.

Liikuntahaasteen sivusto aukeaa viikolla 13 osoitteessa: https://liikkeelle.net/liikevirtaa 

  • Aluksi sivustolle täytyy kirjautua (eli rekisteröityä syöttämällä sähköpostin ja keksimällä salasanan) Sen jälkeen yksi tiimistä luo tiimin ja muut tiimin jäsenet kirjautumisen jälkeen pystyvät liittymään tähän tiimiin. 
  • Muistakaa, että myös henkilöstön edustaja voi osallistua kampanjaan osaksi opiskelijoiden tiimiä (max 2/tiimi) Jos opiskelijoilla on haasteita merkitä itse suorituksia, henkilöstön edustaja voi merkitä yhden käyttäjitilin kautta koko tiimin suoritukset.
  • Kampanjasivuston liikuntaseuranta avautuu maanantaina 1.4.2024 klo 0.00.Tuloksiin huomioidaan suoritukset, jotka on kirjattu sunnuntaihin 28.4.2024 klo 23.59 mennessä. Kampanjaan ei voi merkitä suorituksia enää kampanja-ajan päättymisen jälkeen.
  • Jos kysyttävää Liikuntahaasteesta, ole yhteydessä elisa.brusila@sakury.net