Kuka on teidän Hyvinvoinnin rakentajanne?

Olet täällä

Hyvinvointivirtaa-viikolla palkitaan jo seitsemättä kertaa ammatillisen koulutuksen Hyvinvoinnin rakentaja. Kyseessä on henkilö, joka toimillaan tukee ja innostaa hyvinvoinnin edistämiseen oppilaitoksessa. Hyvinvoinnin rakentaja voi löytyä yhtä hyvin niin henkilöstöstä kuin opiskelijoista.

Ammatillisen koulutuksen Hyvinvoinnin rakentaja julkistetaan viikolla 40. Oppilaitoksen Hyvinvoinnin rakentaja voi olla esimerkiksi hyvinvoinnin puolestapuhuja, hyvinvointia lisänneen hankkeen toteuttaja tai muut huomioiva ja toiminnallaan mukaansa tempaava henkilö. Hyvinvoinnin rakentaja voi löytyä yhtä hyvin niin henkilöstöstä kuin opiskelijoista.

Löytyykö oppilaitoksestanne etsimämme henkilö? Esittäjänä voi toimia esimerkiksi esimies, opiskeluhuollon työryhmä, opiskelijakunta tai kollega. Tee esitys linkistä aukeavalla lomakkeella tai lähetä esitys sähköpostilla sari.mantila-savolainen@sakury.net. Laita henkilön tiedot ja perustelut meille matkaan viimeistään 23. syyskuuta mennessä.

Ammatillisen koulutuksen Hyvinvoinnin rakentaja julkistetaan viikolla 40, ja huomionosoitus luovutetaan sovitussa tilaisuudessa.

Hyvinvoinnin rakentajaksi 2019 valittiin Rebecka Virtanen SASKY koulutuskuntayhtymästä