Sinikeltaisen pallon vetovoimaa

Olet täällä

Lentopallohan on se sinikeltainen pompula, joka niin houkuttaa. Tosin houkuttihan se jo silloin, kun pallo oli väritykseltään ja kuosiltaan toinen.

Erityisen mukavia ovat olleet ja ovat varmasti jatkossakin sekalentopallotapahtumat. SAKU:n tuloshistoriikki ei edes ulottunut aikaan, jolloin me POKE-laiset tulimme sekalentopallokarkeloihin mukaan. Omien mitalieni joukosta löysin jotakin vuodelta -96, mutta olemme tulleet mukaan jo ennemmin. Parit ensimmäiset osallistumiset sekalentopallokisoihin toivat vain kokemusta. Jossakin vaiheessa pääsimme nosteeseen, joka tuotti kultaa C-sarjassa, seuraavana vuonna kultaa B-sarjassa ja taisi se voitto tulla A-sarjastakin. Nyttemmin ei ehkä tavoitella moista glooriaa, mutta ihan samanlaisia, mukavia kokemuksia ja muistoja takuulla kertyy taas.

Jos meidän, POKE:nkin sakista puolet on ollut mukana jo yli 20 vuotta lähes joka vuosi, voi oikeutetusti sanoa, että siinä sinikeltaisessa pallossa on vetovoimaa.SAKU yhdessä jäsenkoulujensa kanssa on tehnyt sekalentopallotapahtumista tilaisuuksia, jonne vuosi vuodelta on tosi mieluisaa tulla. Täytyy vain toivoa, että jalat kantaa ja pää kestää, jotta tätä herkkua pääsee nauttimaan vielä pitkään.