SAKUstars sytytti esiintymisen kipinän

Olet täällä

Näin viisivuotisen uramme kunniaksi haluan Afrodisiac-Tanssiryhmäni puolesta kiittää SAKUstars-kisoja siitä, että olette osaltanne edistäneet matkaamme näihin päiviin. 

Ns. amatööritanssijalle kun ei ole monia väyliä tehty toteuttamaan itseään. Vuonna 2010 osallistuin ensimmäisen kerran SAKUstars-kilpailuun tanssiryhmän kanssa. Aina vuoteen 2012 asti se oli kevään pakollinen kohokohta ennen valmistumistani. Joka vuosi vahvemmin menneissä kisoissa tuli Afrodisiac-ryhmäni kanssa hopeaa tuolloin Järvenpäässä. Siitä meidät kutsuttiin avajaisiin esiintymään, ja yksi asia johti edelleen toiseen. 

Vuosien jälkeen itsevarmuutemme ja ryhmämme koko on kasvanut ja viiden vuoden aikana olemme esiintyneet messu- ja urheilutapahtumista festivaaleihin, yökerhoista kauppakeskuksiin ja musiikkivideoihin asti. Olimmepa mukana myös elokuussa elokuvateattereihin tulevassa MIAMI-elokuvassakin, jossa tanssiryhmäni keulakuvaa esittää Krista Kosonen ja olen tehnyt elokuvaan koreografiat.

Tämä on tällä hetkellä siis toinen työni, ja tänäkin vuonna meillä on kiertue ympäri Suomen. Ensi viikolla olemme Salossa koko perheen tapahtumassa ja teemme paljon keikkaa myös nuorille. On ihanaa, jos voimme inspiroida jotain nuorta tai aikuista kohti tanssia ja itsevarmuutta. Juhlistamme uraamme suurella 5-vuotisjuhlashow’lla kulttuuriareena Gloriassa toukokuussa. 

Harmittavaa, että kilpailut ovat olleet viime vuosina kauempana. On monesti käynyt mielessä, kuinka siistiä olisi fiilistellä esityksiä katsomostakin käsin.Joka tapauksessa suuri kiitos hyvin järjestetyistä kisoista, joita vieläkin muistelen lämmöllä. Koen niiden olleen syy siihen, miksi meillä tänäkin päivänä on kova kipinä lavalle!