SAKUgames sopii Rosendahlin rantaan

Olet täällä

Olemme Venny Lundberg ja Emilia Salo. Opiskelemme Tredu Sammonkadulla liiketoimintaa ja olemme toisella vuodella. Olimme järjestämässä yhdessä SAKU ry:n kanssa SAKUgames-tapahtumaa. Tapahtumassa me olimme jo toista kertaa mukana. Ensimmäisellä kerralla tapahtuma jouduttiin harmillisesti perumaan.

Ensimmäisen kerran, kun olimme mukana järjestämässä tapahtumaa, olimme tavallaan sivustaseuraajia. Saimme kuitenkin tehtäviä hoidettavaksi ja tuntumaa siihen, millaista tämän kaltaisen tapahtuman suunnittelu on.

Tänä vuonna olimme jo kokeneempia tapahtumasta ja sen suunnittelusta. Tiesimme, miten asiat hoidetaan ja Sakulta saimme paljon apuja tarvittaessa. Päävastuu oli meillä ja hoidimme mm. yhteistyökumppanien hankkimisen, suunnittelimme mahdollisia pisteitä ja aktiviteettejä päivän ajaksi sekä hoidimme ruoan osallistujille tapahtumapäiväksi. 

Tapahtumaa oli todella hienoa tehdä ja yhteishenkemme oli hyvä. Jaoimme tehtävät kaikille mitä kukin hoitaa ja mielestämme se oli järkevä ratkaisu. Kommunikaatiomme sujui hyvin ja olimme ajan tasalla kaikkien tehtävistä. Meillä oli tietyn väliajoin palaveri, jossa kävimme asiat läpi missä kukin menee ja mihin seuraavaksi edetään.

Ryhmätyö on antoisaa

Meitä pyydettiin kertomaan kehitysideoista tapahtumaan liittyen ja niinpä meillä onkin muutama idea. Tapahtuman voisi järjestää Rosendahlin rannassa, sillä se on kesällä erittäin hieno ja kaunis paikka.

Siellä on paljon eri pistemahdollisuuksia, kuten beach volley -kenttä. Mahdollisuus on tennikseen, jos sellaisen haluaa tapahtuman pisteeksi. Suppailu on hyvä aktiviteetti tapahtumaan varsinkin, jos on kuuma kesäpäivä, niin saa ihanaa viilennystä. Paikkana Rosendahl on yleisestikin hyvä liikuntatapahtumalle, sillä siellä on paljon tilaa ja eri mahdollisuuksia pisteille.

Kehitysideanamme on myös, että ruokailu toteutettaisiin Scandic Rosendahlissa, joka sijaitsee välittömässä läheisyydessä rannasta. Kyseisessä hotellissa on hyvä ruokatarjonta ja sieltä osallistujat saavat kunnollista täyttävää ruokaa. Hintatasokin on kohtuullinen. Siellä on myös hyvät tilat ruokailuun.

Lopuksi haluamme kiittää SAKU ry:tä mahdollisuudesta päästä mukaan tapahtuman suunnitteluun ja järjestämiseen, vaikka kummallakaan kerralla varsinaista tapahtumaa ei päästy toteuttamaan. Oli hienoa tehdä ryhmässä töitä, missä kaikki puhalsivat yhteen hiileen ja tsemppasivat toisiaan! Tapahtuman suunnittelu toi meille paljon uutta kokemusta, ja meidän mielestämme oli kiva tehdä yhdessä toteutusta.

Toivottavasti seuraavana vuonna tapahtuma pystytään järjestämään hyvin ja turvallisesti!