SAKUsports

Olet täällä

Liikettä 24 h

SAKUsports on liikuntatapahtuma, jossa pääosa on liikkumisella ja yhdessä tekemisellä! Tapahtuma antaa osallistujille mahdollisuuden tutustua uusiin lajeihin ja höntsätä tutuissakin lajeissa rennossa porukassa. Tutoreille tapahtuma antaa vinkkejä oman oppilaitoksen harrastetoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Meno on opiskelijoiden näköistä, kun tapahtuman suunnittelussa päävastuu on liikuntaneuvojaopiskelijoilla.

Suosikkeina kuplafutis ja sumopaini

SAKUsports on liikuntatapahtuma, joka tarjoaa tekemistä 24 tunnin ajan. Vuorokauden kestävän tapahtuman lajivalikoiman rakentamisessa kiinnitetään erityistä huomiota lajien houkuttelevuuteen. Tapahtuman onnistumisessa iso rooli on urheiluopistojen opiskelijoilla, jotka kantavat näyttötyönä päävastuun tapahtuman järjestelyistä.

Lajikattauksessa pyritään tarjoamaan uutta, uudistettua, parhaita klassikkolajeja ja yhteiseen tekemiseen innostavia lajeja. Useana vuonna suosituin laji on ollut sumopaini ja muita suursuosikkeja ovat olleet esimerkiksi kuplafutis, parkour, beach volley ja erilaiset tanssitunnit.

Huipenna Ammattiosaajan liikuntavuosi SAKUsportsissa

SAKUsports sopii palkintoreissuksi aktiivisille Ammattiosaajan liikuntavuoden osallistujille, tutoreille ja opiskelijakunnan jäsenille. Tiivis tapahtuma tarjoaa oivan mahdollisuuden sekä oman ryhmän että muiden ammattiopistojen kanssa ryhmäytymiseen. Tutoreille tapahtuma tarjoaa vinkkejä ja toimintamalleja oman oppilaitoksen harrastetoiminnan aktivoimiseen.

SAKUsports 2015 -video

 

SAKUsports järjestetään jo seitsemättä kertaa!

  • Kisakallion Urheiluopisto 2010
  • Pajulahden Urheiluopisto 2012
  • Pajulahden Urheiluopisto 2013
  • Pajulahden Urheiluopisto 2014
  • Kisakallion Urheiluopisto 2015
  • Kisakallion Urheiluopisto 2016
  • Pajulahden Urheiluopisto 2017
painikkeet_ilmo.jpg