Sata toistoa

Olet täällä

Sata toistoa

Syys -lokakuu 

Liikkuva 100-vuotias Suomi! Nyt juhlitaan satavuotiasta Suomea sadan toiston sarjoilla. Kerää sata toistoa yksin, kaksin tai ryhmänä! Sataa toistoa voi hyödyntää pulssin nostattamiseen tai pienen kisan pystyttämiseen. Jos sadasta toistosta saa ryhmä yhden pisteen, niin kenen ryhmä kerää eniten pisteitä?

Valitse sadan toiston lajiksi sata kyykkyä, sata rappusta, sata punnerrusta, sata pallorallia tai vaikka sata koria. Mikä on teidän sykettä nostattavin laji?

Pääpalkintona voita JOPO!

Ammattiosaajan liikuntavuoden lajeihin osallistuminen ja raportointi kannattaa! Tänä lukuvuonna palkitaan aktiivisia oppilaitoksia ja oppilaitosten yhteyshenkilöitä. 

Ilmoita liikuntavuoden tiimille mitä olette tehneet ja kuinka monta osallistujaa oli mukana. Joka ilmoituksesta ilmoittaja saa yhden arpalipukkeen, jolla osallistuu pääpalkinnon arvontaan. Pääpalkintona toukokuun 31. päivä arvotaan JOPO-polkupyörä.

Joka lajin jälkeen arvotaan osallistuneiden oppilaitosten kesken SAKU-vierailu. Vierailun voittanut oppilaitos saa liikuntavuoden tiimin vierailulle omaan oppilaitokseen erikseen sovittavana ajankohtana. Luvassa on sakumaista toimintaa!

Jaa parhaat fiiliskuvat SAKU ry:n Facebook-sivuilla tai lähetä tiedot tapahtumista tai toiminnastanne liikuntavuoden tiimille Miialle tai Tiinalle:  

Miia Uskalinmäki
miia.uskalinmaki@sakury.net

Tiina Hasari
tiina.hasari@sakury.net