SAKU-keilailu

Olet täällä

SAKU-keilailu

Tammi -maaliskuu 

Let’s Bowl -keilakilpailussa kaadetaan keiloja kumoon 3-5 hengen joukkueissa. Kisaan voit osallistua omalla paikkakunnallasi. Kerää joukkue kasaan ja suuntaa keilahallille. Jätä keilatuloksesi keilahallille ja olet mukana kisassa! Let’s Bowl -keilakilpailu jatkuu aina alakoulusta jatko-opintoihin asti (ala- ja yläkoulut, lukiot, ammattiopistot ja korkeakoulut).

Säännöt

Kilpailussa keilataan 4 sarjaa siten, että joukkueen jäsenet pelaavat samaan sarjaan vuororuuduin. Neljän sarjan yhteistulos on joukkueen tulos. Joukkueeseen voi kuulua 3-5 pelaajaa. Joukkue voi käydä keilaamassa niin monta kertaa kuin haluaa. Kauden paras tulos noteerataan joukkueen tulokseksi.

Ammattiosaajan liikuntavuosi tekee yhteistyötä Suomen Keilailuliiton kanssa. Valmiita tuloslomakkeita löytyy keilahallien kassalta. Voit myös tulostaa lomakkeen mukaasi keilahallille tästä. Täytetty tuloslomake jätetään keilahallin kassalle, josta huolehditaan tulokset Suomen Keilailuliittoon ja sitä kautta SAKU ry:lle. Näin helppoa se on!

Pääpalkintona voita JOPO!

Ammattiosaajan liikuntavuoden lajeihin osallistuminen ja raportointi kannattaa! Tänä lukuvuonna palkitaan aktiivisia oppilaitoksia ja oppilaitosten yhteyshenkilöitä. 

Ilmoita liikuntavuoden tiimille mitä olette tehneet ja kuinka monta osallistujaa oli mukana. Joka ilmoituksesta ilmoittaja saa yhden arpalipukkeen, jolla osallistuu pääpalkinnon arvontaan. Pääpalkintona toukokuun 31. päivä arvotaan JOPO-polkupyörä.

Joka lajin jälkeen arvotaan osallistuneiden oppilaitosten kesken SAKU-vierailu. Vierailun voittanut oppilaitos saa liikuntavuoden tiimin vierailulle omaan oppilaitokseen erikseen sovittavana ajankohtana. Luvassa on sakumaista toimintaa!

Jaa parhaat fiiliskuvat SAKU ry:n Facebook-sivuilla tai lähetä tiedot tapahtumista tai toiminnastanne liikuntavuoden tiimille Miialle tai Tiinalle:  

Miia Uskalinmäki
miia.uskalinmaki@sakury.net

Tiina Hasari
tiina.hasari@sakury.net