SAKU-keilailu

Olet täällä

SAKU-keilailu

LET'S BOWL

Let’s Bowl -keilakilpailussa kaadetaan keiloja kumoon 3-5 hengen joukkueissa. Kisaan voit
osallistua omalla paikkakunnallasi. Kerää joukkue kasaan ja suuntaa keilahallille. Jätä keilatuloksesi keilahallille ja olet mukana kisassa! Let’s Bowl -keilakilpailu jatkuu aina alakoulusta jatko-opintoihin asti (ala- ja yläkoulut, lukiot, ammattiopistot ja korkeakoulut).

Säännöt
Kilpailussa keilataan 4 sarjaa siten, että joukkueen jäsenet pelaavat samaan sarjaan vuororuuduin. Neljän sarjan yhteistulos on joukkueen tulos. Joukkueeseen voi kuulua 3-5 pelaajaa. Joukkue voi käydä keilaamassa niin monta kertaa kuin haluaa. Kauden paras tulos noteerataan joukkueen tulokseksi.

Keilailuaika
KLL Let’s Bowl: tammi-huhtikuu (12.4.2017 asti)
SAKU Let’s Bowl: tammi-maaliskuu 2017
OLL Let’s Bowl: tammi-marraskuu 2017

Ammattiosaajan liikuntavuosi tekee yhteistyötä Suomen Keilailuliiton kanssa. Valmiita tuloslomakkeita löytyy keilahallien kassalta. Voit myös tulostaa lomakkeen mukaasi keilahallille tästä. Täytetty tuloslomake jätetään keilahallin kassalle, josta huolehditaan tulokset Suomen Keilailuliittoon ja sitä kautta SAKU ry:lle. Näin helppoa se on!

Haluamme tietää mitä olette tehneet ja kuinka ison porukan olette saaneet kasattua mukaan toimintaan. Jokaisen lajin jälkeen arvotaan palkintoja tunnelmia ja kuvia jakaneiden kesken. Jaa parhaat fiiliskuvat SAKU ry:n Facebook-sivuilla tai lähetä tiedot tapahtumista tai toiminnastanne Ammattiosaajan liikuntavuoden tiimille: miia.uskalinmaki@sakury.net tai tiina.hasari@sakury.net. Luvassa on myös yllättäviä palkintoja aktiivisten ryhmien yhteyshenkilöille!