Ammattiosaajan liikuntavuosi

Olet täällä

Koko vuosi on liikuntavuosi

Ammattiosaajan liikuntavuodessa sijoitukset ja tulokset eivät ole pääosassa, vaan haussa on mahdollisimman monta liikkujaa ja liikuntahetkeä. Ammattiosaajan liikuntavuosi on kokonaisuus, jolla halutaan saada opiskelijat eri lajien avulla liikkeelle läpi lukuvuoden. Lajeihin osallistutaan omalla paikkakunnalla.

Liikuntavuoden lajien ohjeet ja toteutus on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman helpoiksi, jotta lajien toteuttaminen liikuntatunneilla, asuntola- ja harrastustoiminnassa olisi vaivatonta. Tavoitteena on, että entistä useamman opiskelijan lukuvuoteen saadaan mahtumaan osallistumisia ja sytykkeitä liikuntaan. Huomioithan, että Ammattiosaajan liikuntavuosi on hyvä työkalu harrastetutoreille, jotka järjestävät tapahtumia omassa oppilaitoksessaan.

aolv_esite.pngTulosta tästä käyttöösi Ammattiosaajan liikuntavuoden esite, josta löytyy lajikohtaiset ohjeet. Tulostettavassa esitteessä on 16 sivua.

SAKUsports huipentaa liikuntavuoden

Ammattiosaajan liikuntavuosi huipentuu keväisin järjestettävään SAKUsports-tapahtumaan, joka tarjoaa tekemistä 24 tunnin ajan. SAKUsports on harrasteliikuntatapahtuma, jossa pääosa on liikkumisella ja yhdessä tekemisellä! Tapahtuma antaa osallistujille mahdollisuuden tutustua uusiin lajeihin ja höntsätä tutuissakin lajeissa rennossa porukassa. Meno opiskelijoiden näköistä, kun tapahtuman suunnittelussa päävastuu on liikuntaneuvojaopiskelijoilla.

SAKUsports sopii palkintoreissuksi aktiivisille Ammattiosaajan liikuntavuoden osallistujille, tutoreille ja opiskelijakunnan jäsenille. Tutorit voivat tulla tapahtumaan hakemaan vinkkejä oman oppilaitoksen harrastetoimintaan. Tiivis tapahtuma tarjoaa myös oivan mahdollisuuden sekä oman ryhmän että muiden ammattiopistojen kanssa ryhmäytymiseen.

 

Pääpalkintona SAKUsports-passit

Innostutaan yhdessä tekemisestä! Jaa parhaat fiilikset ja tunnelmat SAKU ry:n Facebook-sivuilla tai lähetä tiedot toiminnastanne Ammattiosaajan liikuntavuoden tiimille miia.uskalinmaki @sakury.net tai tiina.hasari @sakury.net. Jokaisen lajin jälkeen arvotaan palkintoja tunnelmia ja kuvia jakaneiden kesken. Palkintoina SAKUsports-kisapasseja sekä SAKU-tuotteita. Pääpalkintona arvotaan toukokuussa liikuntavälinepaketti aktiiviselle oppilaitokselle.