Liikkeelle.net

Olet täällä

Ammatillisen koulutuksen liikuntakampanja haastaa syksyisin henkilöstön huolehtimaan kunnostaan osoitteessa liikkeelle.net. Liikuntakampanjoiden aikana tiimeissä on kerätty askeleita, liikuntaminuutteja tai molempia. Tiimihenkeä nostetaan viikkohaasteilla, joissa tiimiläiset kehittelevät liikuntaa lisääviä tempauksia tiimilleen ja välillä tempauksilla kerätään oppilaitoksen väkeä enemmänkin liikkeelle. Viikkohaasteissa ei huumoria unohdeta!

Liikuntakampanja kokoaa askeleet ja minuutit

Liikuntakampanjassa osallistujien tähtäimeksi on määritetty vähintään terveysliikunnan suosituksen mukainen määrä liikuntaa viikossa: kestävyyskuntoa parantavaa liikuntaa 2 tuntia ja 30 minuuttia sekä lihaskuntoa ja liikehallintaa kohentavaa liikuntaa kaksi kertaa viikossa. Tavoite täyttyy, kun liikuntaa hyvällä sykkeellä tulee kerättyä vajaan puolen tunnin verran päivässä!

Tiimeille sarjavaihtoehdoissa mukana ovat tutut Rento- ja Kilpasarja sekä uutuutena Kuntosarja. Valitse Rentosarja, jos haluat seuraamalla varmistaa, että liikuttua tulee vähintään terveysliikunnan suosituksen mukaisesti. Ota valinnaksesi Kuntosarja, jos arvelet pienen kisan lisäävän liikunta-aktiivisuuttasi työ- ja vapaa-ajalla. Tosikilpailijat valitsevat Kilpasarjan, jossa liikuntasuorituksiin hyväksytään vain vapaa-ajalla kerätyt lajiminuutit. 

Viikkohaasteissa menestyvät yhteisölliset ja luovat tiimit, jotka oman liikuntansa lisäksi saattavat kaapata tuolista ylös kenet tahansa ideoillaan. Kampanjasivusto sijaitsee osoitteessa liikkeelle.net ja tiimejä pääsee ilmoittamaan kampanjan starttipäivänä.