Liikkeelle.net

Olet täällä

Ammatillisen koulutuksen liikuntakampanja haastaa syksyisin henkilöstön huolehtimaan kunnostaan osoitteessa liikkeelle.net. Liikuntakampanjoiden aikana tiimeissä on kerätty askeleita, liikuntaminuutteja tai molempia. Tiimihenkeä nostetaan viikkohaasteilla, joissa tiimiläiset kehittelevät liikuntaa lisääviä tempauksia tiimilleen ja välillä tempauksilla kerätään oppilaitoksen väkeä enemmänkin liikkeelle. Viikkohaasteissa ei huumoria unohdeta!

Liikuntakampanja kokoaa askeleet ja minuutit

Liikuntakampanjassa osallistujien tähtäimeksi on määritetty vähintään terveysliikunnan suosituksen mukainen määrä liikuntaa viikossa: kestävyyskuntoa parantavaa liikuntaa 2 tuntia ja 30 minuuttia sekä lihaskuntoa ja liikehallintaa kohentavaa liikuntaa kaksi kertaa viikossa. Tavoite täyttyy, kun liikuntaa hyvällä sykkeellä tulee kerättyä vajaan puolen tunnin verran päivässä!

Osanottajat voivat kampanjaan lähtiessään valita sarjakseen Rento- tai Kilpasarjan. Rentosarjassa menestymiseen riittää, kun saavuttaa terveysliikunnan suosituksen mukaisen määrän liikuntaa viikossa. Kaikki liikkuminen huomioidaan, mukaan kelpaavat niin kaikki arjen askeleet kuin hyötyliikuntakin. Tuloslistat mielessään liikkuvat rekisteröityvät Kilpasarjaan. Kilpasarjassa tiimejä verrataan toisiinsa liikuntaan käytetyn ajan perusteella, eikä hyötyliikunta ole lajivalikoimassa mukana.

Viikkohaasteissa menestyvät yhteisölliset ja luovat tiimit, jotka oman liikuntansa lisäksi saattavat kaapata tuolista ylös kenet tahansa ideoillaan. Kampanjasivusto sijaitsee osoitteessa liikkeelle.net ja avautuu viikkoa ennen kampanjan alkamista